Een nieuwe dag, een nieuwe Samsung Galaxy S3 lek

Bijna dagelijks lijkt gelekte informatie van de Samsung Galaxy S3 haar weg naar het internet te vinden. Vaak mag je deze informatie met een korrel zout nemen, maar het laat wel zien hoeveel mensen alles doen om wat over de telefoon te kunnen zeggen.

Gelekte renders, gelekte foto’s, gelekte hardware, benchmarks, en ga zo maar door. De hype-machine rondom de Samsung Galaxy S3 gaat als een trein en lijkt niet te stoppen. Iedereen zegt een ‘exclusieve’ foto te hebben van wat écht de Galaxy S3 is, maar als we een vorig bericht mogen geloven dan is niemand te vertrouwen. De website Know Your Mobile heeft nu ook weer een ‘exclusieve’ foto in handen, verkregen van ene meneer Anoniem. Deze meneer Anoniem heeft overigens geen specificaties meegestuurd.

Galaxy S3 foto nummer duizend-en-eenWat website Slash Gear opmerkt aan de foto is de reflectie van de hand onderaan het toestel. Deze lijkt door te lopen op de ondergrond en die zou normaal niet moeten reflecteren. Zij verwijten dit aan een mogelijk slechte ‘Photoshop’ of een optische illusie. Wij denken dat er mogelijk glas boven de Galaxy S3 zit, al lijkt het daar niet op aangezien andere reflecties niet doorlopen. Ook hebben wij al eens eerder aangetoond dat een nep plaatje niet zo heel moeilijk te maken is. Grote kans dus dat ook deze exclusieve foto ‘fake’ schreeuwt. Het is nog maar een paar nachtjes slapen en dan weten we meer. De Galaxy S3 wordt op 3 mei aangekondigd in Londen, waarvan wij op onze website live verslag zullen doen.

Wil jij weten wanneer je Samsung Galaxy S3 prijzen kunt vergelijken en wanneer de Galaxy S3 leverbaar is? Meld je dan aan voor de alert!

 

Bron: Know Your Mobile via Slash Gear


Tags: ,