HTC Desire S en Desire HD krijgen gewoon Android 4.0

Het lijkt altijd maar weer raak te zijn rondom het update-proces van de (oudere) HTC toestellen. Wel updates, geen updates, versimpelde updates, slecht werkende updates, en ga zo maar door. Nu is er echter goed nieuws: de Desire S en HD krijgen Android 4.0!

HTC logo grootEerder waren er berichten vanuit een Canadese provider dat de HTC Desire S en HD geen update naar Android 4.0 Ice Cream Sandwich zouden krijgen omdat ze het niet aan zouden kunnen. Dit stond lijnrecht tegenover de uitspraak van HTC want zij zeiden juist dat deze twee toestellen wél gewoon de update zouden ontvangen. Een hoop onduidelijkheid was het gevolg van deze berichten maar nu is HTC met het verlossende woord naar buiten gekomen: “We zijn blij om te kunnen bevestigen dat we nog steeds op schema liggen om een Ice Cream Sandwich update uit te brengen voor zowel de HTC Desire HD als de Desire S.”

De update werd voorheen in de zomer verwacht maar HTC heeft nog geen exacte datum vrijgegeven over wanneer gebruikers hun toestel kunnen updaten. En als je niet wilt wachten kun je nog altijd zelf Android 4.0 installeren met wat knutselwerk!


Tags: , , , , ,