Sony-Ericsson Jolie prototype te koop

Als wij zeggen Sony-Ericsson en Windows Phone, dan zeg jij waarschijnlijk dat die combinatie niet bestaat. Nu misschien niet nee, maar die combinatie is er wel een keer  geweest en heeft geleid tot een prototype telefoon.

Sony-Ericsson-Jolie-NotforsaleDe Sony-Ericsson Jolie is ontwikkeld door Sony-Ericsson in samenwerking met Microsoft voor de lancering van Windows Phone. Uiteindelijk heeft deze telefoon nooit het licht gezien en dat is jammer want hij ziet er prima uit! Zo bevat de Jolie een uitschuifbaar toetsenbord, een 4 inch scherm, een 8.1 megapixel camera waarmee je in HD op kunt nemen en het systeem draait op een bèta versie van Windows Phone 7. Dit is dus een prototype dat gewoon functioneert en beter nog, het is een prototype van een bedrijf dat niet meer bestaat (Sony-Ericsson is verder gegaan als Sony). Waarschijnlijk dus een gewilde telefoon waarvoor je flink in de buidel moet tasten.

Sony-Ericsson-Jolie-VoorkantSony-Ericsson-Jolie-AchterkantSony-Ericsson-Jolie-Toetsenbord

De Windows Phone Italy website waar het toestel op staat geeft geen prijs, en hij staat niet op Ebay. In plaats daarvan kunnen eventuele kopers contact opnemen via de website.

httpv://www.youtube.com/watch?v=LlHI5Uh4TWI

Bron: Windows Phone Italy


Tags: , , , , , ,