Huawei wil Nokia, HTC en Blackberry verslaan

Apple op nummer 1, Samsung op nummer 2 en over een tijdje misschien Huawei op nummer 3 in Nederland? Wel als het bedrijf de ambities waar kan maken, want ze willen Nokia, HTC en Blackberry aftroeven in ons kikkerlandje.

Huawei: een Chinees bedrijf met rare naam en veel ambitie!

HuaweiDe naam kunnen we inmiddels uitspreken dus de eerste stapjes zijn gezet om de Nederlanders kennis te laten maken met dit Chinese merk. Huawei is nu echter nog wat verder gegaan want ze hebben een Nederlands PR en Social Media bureau aangesteld om in ons land voor meer bekendheid te zorgen. En meer bekendheid moet op den duur dan weer gaan zorgen voor meer verkopen. En met meer verkopen komen we automatisch uit op ambitie want Huawei is nu nog een relatief onbekend merk. Van onbekend naar bekend en dan in 2015 bij de top 3 van smartphone-merken horen in Nederland, behoorlijk ambitieus nietwaar?

Verslaat Huawei Nokia, HTC en Blackberry om op nummer te 3 komen?

Nu klinkt het misschien een beetje cru, maar je hebt momenteel niet veel succes nodig om merken als Nokia en Blackberry te verslaan op smartphone-gebied. HTC zal wat lastiger zijn, maar niks is onmogelijk. Samsung en Apple zijn een ander verhaal en blijkbaar weet Huawei dat ook, aangezien ze mikken op minstens nummer 3 qua verkoopaantallen. Maar gaat ze dat lukken? Dat is echt onmogelijk te zeggen. Als er iets enorm veranderlijk dan is het wel de smartphone-markt. Of het toestel prachtig is, goed werkt of dat je een bekend merk bent biedt nog geen garantie op succes. Wat dat betreft zijn er prima kansen op een nummer 3 positie voor Huawei in Nederland binnen 3 jaar. De toestellen van Huawei zien er in ieder geval prima uit!

Bron: Mobile Cowboys


Tags: , , , , ,