Samsung Galaxy S3 komt ook in zwart, grijs, bruin en rood

Een tijdje terug hadden we er al een bericht dat de Samsung Galaxy S3 in meer kleuren beschikbaar komt. Nu lijkt dat bericht bevestigd door Samsung zelf want zij hebben nu vier extra kleuren aangekondigd!

Samsung Galaxy S3 binnenkort verkrijgbaar in meerdere kleuren!

Blauw en wit, dat is de kleurkeuze die je nu hebt als je een Galaxy S3 wilt kopen. Niet bepaald kleuren die iedereen even mooi vindt. De standaardkleur ‘zwart’ ontbreekt nog altijd, tot teleurstelling van een aantal consumenten. Voor alle mensen die liever geen blauw of wit kiezen hebben wij goed nieuws! Samsung heeft voor de internationale markt namelijk vier extra kleuren voor de Samsung Galaxy S3 aangekondigd. De nieuwe kleuren zijn uiteraard geïnspireerd door de natuur: Titanium Grey, Sapphire Black, Garnet Red en Amber Brown. De kleuren die je kunt krijgen zijn afhankelijk van het land en de provider. Een datum van wanneer we de kleuren kunnen verwachten is nog niet gegeven. Hieronder zie je de kleuren inclusief de wel erg mystieke beschrijving die Samsung ze gegeven heeft.

Bruine Samsung Galaxy S3Amber Brown: geïnspireerd door een mysterieus en uniek juweel waarvan geloofd werd dat het geheimen bevatte over de aarde binnenin het juweel. De diepe, rijke kleur van Amber Brown is een herdefiniëring van de klassieke kleur en legt de nadruk op de schoonheid van het geavanceerde organische design van de Galaxy S3.

Grijze Samsung Galaxy S3Titanium Grey: geïnspireerd door de kleur grijs als symbool van intelligentie, inzicht en nieuwsgierigheid, welke allemaal terugkomen in het design van de Galaxy S3. Titanium Grey is een uitdrukking van het moderne en wijze gevoel waarmee het een futuristisch element naar de telefoon brengt.

Zwarte Samsung Galaxy S3Sapphire Black: een kleur die de mysterieuze kracht van donkere stenen toevoegt aan de verfijnde, diepe gecompliceerde kleur zwart. Sapphire Black is geïnspireerd door de stenen die gebruikt werden door oude volkeren van India en Persië voor bescherming, met het geloof dat het iemand zijn doorzettingsvermogen aan zou sterken.

Garnet Red: het gesteente Alamndite Garnet was zeldzaam en bijzonder en werd gedragen door de bevolking van het oude Egypte. Zij geloofden dat deze steen beschermende krachten had. Garnet Red behoudt de tederheid en elegantie van Alamndite Garnet en combineert het met de zachte rondingen en gladde lijnen van de Galaxy S3.

Mocht je over enige tijd een van deze kleuren kiezen, dan kun je op verjaardagen de gedachte achter de kleur perfect uitleggen!

Vergelijk Samsung Galaxy S3 aanbiedingen

Bron: Samsung


Tags: , ,