BlackBerry 10 L smartphone te zien op foto’s

Er zijn foto’s online verschenen van de BlackBerry 10 L, wat mogelijk de eerste BlackBerry 10 smartphone gaat worden. Helaas zit het toestel op de foto’s in een hoesje waardoor de behuizing niet te zien is.

BlackBerry 10 L mogelijk te zien op foto’s

BlackBerry laat niet veel los over hun nieuwe BlackBerry 10 toestellen en informatie over het besturingssysteem zelf komt mondjesmaat naar buiten. Nu zijn er toch redelijk duidelijke foto’s uitgelekt van wat de BlackBerry 10 L moet zijn.

Blackberry 10 LHet is jammer dat het toestel op de foto’s in een hoesje zit want zo kunnen we (helaas) geen oordeel vellen over de behuizing. Wel zie je welke apps er zoal aanwezig zijn. Zo zien we Youtube, Dropbox, iets wat lijkt op een stem-assistent, een maps/navigatie dienst en Skydrive. Wat direct opvalt zijn de drie icoontjes onderin, die lijken wat weg te hebben van Android. Het is overigens bijna zeker dat de gelekte foto’s een echt BlackBerry 10 toestel laten zien. Er zijn eerder namelijk foto’s verschenen van de BlackBerry Dev Alpha B, wat veel lijkt op het toestel van foto’s hierboven.

Blackberry Dev Alpha BVolgens geruchten komt BlackBerry 10 in februari of maart 2013 op de markt met twee toestellen, eentje met en eentje zonder toetsenbord.

Bron: BerryReview


Tags: , ,