BlackBerry 10 pas in maart 2013?

Het is wat met BlackBerry en datums. De lancering van BlackBerry 10 is nu al bijna een jaar uitgesteld en de datum blijft maar verschuiven. De lanceerdatum staat nu op januari, maar het kan zomaar zijn dat BlackBerry 10 pas in maart uit gaat komen.

BlackBerry 10 niet in januari maar maart 2013?

Blackberry 10 uitstelRIM, de fabrikant van BlackBerry, heeft grootse plannen. Een nieuw, fris, snel en intuïtief systeem met mooie, strakke en moderne smartphones om de markt te veroveren. Ze willen de nummer drie worden (na iOS en Android) en hebben net een grote promo-campagne afgerond. Alles lijkt er dus op dat RIM met volle vaart richting de lancering van het nieuwe BlackBerry gaat! Nu lijkt er echter nóg een vertraging aan te komen als we een analist van Jeffries mogen geloven. Die analist zegt namelijk te weten dat januari niet gehaald wordt en dat maart 2013 ‘waarschijnlijker’ is. Zou ook maart 2013 niet zeker zijn en kan het nóg later worden?

BlackBerry 10 komt mogelijk met verouderde hardware op de markt

Uitstel in een enorm snel veranderende wereld kan snel verkeerd uitpakken. In een jaar tijd is er enorm veel veranderd op smartphonegebied. De stylus heeft zijn herintrede gedaan met de Galaxy Note, spraakbesturing wordt steeds verfijnder, de hardware wordt steeds sneller en krachtiger, smartphones worden steeds dunner, beeldtechnieken blijven beter worden, camera’s worden beter, etc. Het is dus de vraag in hoeverre de BlackBerry 10-toestellen in maart 2013 nog up-to-date zijn. Of BlackBerry 10 ook daadwerkelijk in maart uitkomt is nog niet zeker, maar wat wel zeker is, is dat RIM het systeem zo snel mogelijk op de markt moet krijgen.

Bron: Mobile Cowboys


Tags: , , ,