Racen op je iOS of Android smartphone!

Ben je een fan van snelle en exotische bolides? Trap je graag je gaspedaal in op die lange saaie stukken? Dat gaspedaal intrappen mag natuurlijk niet, maar daar is een oplossing voor: Need for Speed Most Wanted voor iOS en Android!

De nieuwste Need for Speed spelen op je smartphone

Most WantedVeel mensen, zeker de gamers onder ons, kennen de Need for Speed-serie wel. Ooit begonnen in de 90’s en uitgegroeid tot een van de bekendste racing-franchises in de gamewereld. Gelukkig is het spelplezier niet alleen uitbesteed aan bezitters van een Xbox 360, Playstation 3, PC of PS VIta want de game is nu ook te spelen op iOS en Android!

httpv://www.youtube.com/watch?v=zr4UEgVuPrs

Prachtige mobiele versie met oogverblindende graphics

httpv://www.youtube.com/watch?v=PnanYn5AdpU

NFS Most Wanted is géén lelijke afgeraffelde versie van de console-versie. Het ziet er werkelijk prachtig uit, compleet met reflecties, rondvliegende vonken en een wazig beeld als je sneller gaat. Vrij rondrijden kan helaas niet in de mobiele versie, waardoor je niet doelloos rond kunt scheuren in de stad waar de game zich afspeelt. Gelukkig draait het bij Need for Speed om het racen en de politie te slim af zijn, en daarvoor heeft de game genoeg leuks in petto! Je hebt namelijk de keuze uit 35 auto’s die gebaseerd zijn op echte merken. Je kunt de wagens aanpassen, punten verdienen voor nieuwe auto’s en de auto’s kunnen flink beschadigd raken tijdens een race. Heb jij al zin om vol gas door de straten te scheuren, check dan hieronder hoe je de game kunt kopen.

Need for Speed Most Wanted voor iOS – €5,99
Need for Speed Most Wanted voor Android – €5,47

Update: eigen impressie

Na het schrijven van dit bericht is onze redacteur Stefan zelf aan de slag gegaan met Need for Speed Most Wanted. Je wordt vanaf het begin in het diepe gegooid en je ziet direct hoe ongelooflijk goed de game er uit ziet. Het speelt ook verbazend lekker en voor je het weet is de eerste race alweer voorbij. Na twee races kom je terecht op de kaart, waar je verschillende races kunt selecteren en – mits je genoeg punten hebt – de ‘Most Wanted’ racers kunt uitdagen. Het is enorm verslavend om een race proberen te winnen en ondertussen de politie voor te blijven. En als de politie dan toevallig langs je komt rijden dan kun je hem van de weg af beuken door middel van een Takedown, compleet met kort filmpje van een rondvliegende politiewagen.

De game speelt lekker werkt weg, de races zijn uitdagend maar niet te moeilijk en de toevoeging van de politie maakt alles nóg leuker. Daarbij komt ook nog dat de game er grafisch werkelijk prachtig uit ziet en het geluid behoorlijk goed klinkt. Een absolute aanrader voor racegame-fans!


Tags: , , , ,