Mogelijk gigantische Apple Store in Den Haag

De enige officiële Apple Store in Nederland bevindt zich momenteel in Amsterdam, maar daar gaat mogelijk verandering in komen. Er zijn namelijk geruchten dat Apple gaat uitbreiden naar Den Haag.

Apple Store in Haagse Passage

Apple StoreEr komt mogelijk een enorme Apple Store in de Haagse Passage in Den Haag. Het wordt de tweede Apple Store in Nederland en zal volgens bronnen gigantisch worden. De contracten zouden al getekend zijn en voor de Apple Store moeten drie andere winkels verdwijnen. Zo zullen het pand van Boekhandel Verwijs, een Ecco-schoenenwinkel en een kledingwinkel voor vrouwen opgekocht en omgetoverd worden tot één grote Apple Store. Een eis van Apple zou overigens zijn dat de kerstboom in het midden van de Haagse Passage niet meer geplaatst wordt nadat de Apple Store zijn deuren heeft geopend, maar een reden daarvoor is niet gegeven.

Apple Store in Den Haag groter dan Apple Store in Amsterdam

De totale oppervlakte van de winkel is meer dan 2500m2 en zal daarmee groter worden dan de Apple Store in onze hoofdstad Amsterdam. Ook zouden mensen die eerder gesolliciteerd hadden voor een baan in Amsterdam benaderd zijn voor werk in andere Nederlandse steden. iPhoneclub heeft navraag gedaan bij een aantal van die mensen en die maken melding dat het gaat om Apple Stores in Den Haag, Rotterdam en Utrecht. Er is dus een grote kans dat de geruchten over een Apple Store in Den Haag waar zijn en mogelijk komen er dus ook nog winkels in Rotterdam en Utrecht. Nu maar hopen voor de Nederlanders onder de rivieren dat Apple ook aan hen denkt.

Bron: iPhoneclub


Tags: , , , , ,