Geen leveringsproblemen Galaxy S4 in Nederland

Samsung verwacht geen grote problemen wat betreft de levering van de Galaxy S4 in Nederland. De eerste batch zal grotendeels besteld worden voor de huidige pre-orders maar nieuwe batches zullen snel ons land bereiken.

Geen Galaxy S4-leveringsproblemen in Nederland

Samsung Galaxy S4 liggendMomenteel hebben in totaal 30.000 mensen in Nederland de Samsung Galaxy S4 besteld. Vrijdag worden de toestellen aan de winkels geleverd en zaterdag worden ze uitgeleverd aan de klanten. Als we Samsung mogen geloven zullen alle 30.000 bestellingen direct uitgeleverd worden. Volgende week volgen er nieuwe leveringen en ook daarna zullen er regelmatig nieuwe leveringen zijn. Geert Mol van Samsung heeft tegenover Tweakers.net verklaard dat als er al schaarste is, het niet lang zal duren.

Bekijk diverse scherpe acties in combinatie met de Samsung Galaxy S4!

Vooral in de VS last van schaarste

Gisteren kwam nog het bericht naar buiten dat Samsung vooral in de Verenigde Staten momenteel met tekorten kampt. Daar is de release van de Galaxy S4 dan ook uitgesteld. Samsung is overigens niet de enige die momenteel met tekorten kampt want ook HTC heeft er melding van gemaakt. Bij HTC doen de problemen zich voor bij de HTC One en daar komt het door de Ultrapixel-camera. Onderdelen daarvan zouden moeilijk leverbaar zijn waardoor de productie van de HTC One achter loopt.

Bron: Tweakers


Tags: , , ,