Foto uitgelekt van de BlackBerry A10

Er is een afbeelding gelekt van de BlackBerry A10 (niet te verwarren Thunderbolt A10). Het nieuwe toestel van BlackBerry moet in de herfst uit gaan komen en zal het tweede touchscreen-toestel zijn zonder toetsenbord.

BlackBerry A10 duikt op in foto

De BlackBerry A10 lijkt erg op de Z10 maar zal een groter scherm bevatten, namelijk 5 inch in plaats van 4,2 inch. De resolutie is ‘slechts’ 1280×720 pixels terwijl veel concurrerende toestellen inmiddels al 1920×1080 pixels op hun scherm tonen.  Verder bevat de BlackBerry A10 een dualcore-processor.

BlackBerry A10Qua design lijkt de BlackBerry A10 erg op de nu al verkrijgbare BlackBerry Z10. Zo bevat het toestel afgeronde hoeken, lijkt de rand naast het scherm nagenoeg even breed te zijn en zit er een zilverkleurige rand onderaan (net als de ‘witte’ Z10). Omdat de foto zo ongelukkig genomen is kunnen we verder niet veel details zien. De front-camera lijkt wel iets anders gepositioneerd te zijn, namelijk meer richting de speaker in plaats van daaronder zoals bij de Z10 het geval is.

De BlackBerry A10 moet in de herfst uit komen voor een nog onbekende prijs.

Bron: BGR.com


Tags: ,