HTC One S krijgt geen updates meer

HTC heeft bekend gemaakt dat de HTC One S geen updates meer zal ontvangen. In eerste instantie zou de One S een update krijgen naar Android 4.2 maar daar is HTC nu op teruggekomen.

De HTC One S zal geen updates meer ontvangen

HTC logo grootDe HTC One S is een redelijk populair toestel geweest en HTC beloofde eerder dat het toestel een update naar Android 4.2 zou krijgen. De One S is slechts 15 maanden oud dus dit nieuws is vrij pijnlijk. Veel mensen hebben een smartphone 24 maanden in gebruik vanwege 2-jarige contracten en om dan op de helft te horen dat je toestel geen updates meer krijgt is nooit prettig. De One S zal dus blijven steken op Android 4.1. Het is overigens niet de eerste keer dat een HTC-toestel ondanks eerdere berichten geen updates meer zal ontvangen. Het meest bekende verhaal is dat van de HTC Desire. Deze kreeg geen updates meer omdat er niet voldoende geheugen beschikbaar was.

Voor de techneuten onder ons is er een oplossing

Voor de handige techneuten onder ons is het wel gewoon mogelijk om het toestel te updaten door middel van custom ROMS. Hiermee is het mogelijk om nieuwe versies van Android op je toestel te zetten en met de HTC One S is dat eveneens prima mogelijk.

Bron: Tweakers.net


Tags: , , ,