Gerucht: iPhone 5S op 10 september gepresenteerd!

Volgens bronnen die bekend zijn met de planning van Apple zou het bedrijf de iPhone 5S op 10 september willen presenteren. Het is nog onduidelijk of de goedkope iPhone ook op het evenement gepresenteerd wordt.

iPhone 5S op 10 september

Apple logo kleinOp 10 september gaat Apple de iPhone 5S presenteren. AllThingsD zegt van bronnen vernomen te hebben dat dat de datum is en voorheen zat de website er niet vaak langs. Het design van de iPhone 5S zal gelijk zijn aan die van de iPhone 5 maar intern zal er flink wat veranderd zijn. Ook zou de iPhone 5S een vingerafdrukscanner bevatten, een functie die we nog niet eerder zagen op een smartphone. Er zijn wel al enkele laptops die een dergelijke scanner aan boord hebben.

Naast de iPhone 5S ook nog andere producten op 10 september?

iPhone 5 LightDan is er ook nog de iPhone Light (ook wel bekend als de iPhone 5C of iPhone 5M), de iWatch en andere projecten die Apple mogelijk gaat tonen op het evenement op 10 september. 10 september kan dus een belangrijke dag worden voor Apple-fans en de smartphone-wereld. Gaan we de eerste smartwatch van Apple zien? Gaat Apple de midrange-markt bedienen met een nieuwe maar goedkopere iPhone? We weten het als het goed is over iets een maandje!

Bron: AllThingsD


Tags: , , , ,