LG presenteert de Fireweb

LG heeft zijn eerste smartphone met Firefox OS gepresenteerd. Het toestel heeft de naam Fireweb en lijkt qua design veel op de toestellen uit LG’s L-serie.

LG presenteert de Fireweb

LG FirewebLG heeft de Fireweb gepresenteerd, de eerste op Firefos OS draaiende smartphone van het merk. De Fireweb heeft een scherm van 4 inch met een resolutie van 480×320 pixels, een 1GHz processor, 4GB opslaggeheugen met de mogelijkheid het uit te breiden en een 5-megapixelcamera.

Vooralsnog komt de LG Fireweb alleen nog maar in Brazilië uit voor een prijs van 449 Braziliaanse Reaal, wat omgerekend net geen 150 euro is. Dat is een vrij forse prijs voor een toestel als de Fireweb maar in Brazilië is elektronica enorm duur vergeleken met veel andere landen. In Nederland zou de prijs, afgaande op de prijs in Brazilië, waarschijnlijk tussen de 75 en 100 euro liggen.


Tags: , ,