Jij bepaalt wat wij testen met de Lumia 1020!

Gisteren stond een klein pakketje op ons te wachten. De afzender was Nokia en in het pakketje zat een klein kleurrijk doosje met daarop de naam ‘Nokia Lumia 1020‘. Het fotografie-monster onder de smartphones, helemaal klaar voor een review!

Jij bepaalt wat wij testen met de Lumia 1020!

Nokia Lumia 1020 cameraVoor de Lumia 1020-review willen we wat nieuws proberen, namelijk de bezoekers van GSMacties.nl er wat meer bij betrekken. De review van de Lumia 1020 zal zich voornamelijk richten op de camera van het toestel en we willen dan ook voornamelijk suggesties die daarmee te maken hebben. Denk aan toestellen waar we de Lumia 1020 camera mee moeten vergelijken. Moet hij het opnemen tegen de iPhone 5? Galaxy S4? Een goedkopere Lumia? Of een goedkopere Android? We kunnen ook kijken hoe de Lumia 1020 zich kan meten tegenover een daadwerkelijke camera! En dan hebben we het nog niet eens gehad over de zaken die gefotografeerd en gefilmd moeten worden, of bepaalde meegeleverde apps die we moeten uittesten.

We want you!Er zijn talloze zaken die je kunt testen en het is natuurlijk leuk om zaken te testen die jij wilt zien. Dingen die jij belangrijk vindt. Zo wil de een natuur fotograferen terwijl een ander weer sport of een voorstelling wil fotograferen of filmen. Dus als je iets weet dat wij uit kunnen testen of moeten proberen, laat het dan weten op Facebook of in de reacties onder dit bericht! Je kunt ook reageren via Twitter. De leukste ideeën worden meegenomen in de review met een vermelding van de aandrager van het idee!

Suggesties moeten uiterlijk zaterdag 23 november om 14:00 binnen zijn!


Tags: , , , , , ,