LG bekrast, plet en buigt de LG G Flex

Een van de mooiste nieuwtjes van de LG G Flex is misschien niet het gebogen scherm. Het toestel heeft namelijk ook een zelfhelende achterkant waardoor krasjes vanzelf verdwijnen na een paar minuutjes!

LG bekrast, plet en buigt de LG G Flex

LG G Flex stresstestLG heeft een video online geplaatst waarin te zien is hoe sterk de LG G Flex is. Er wordt over de achterkant heen geborsteld met een bronsborstel en een druk van 500 gram, er worden gewichten op het toestel geplaatst en er wordt op het toestel gezeten. Het eindresultaat? Een ongedeerde LG G Flex!

De video laat weinig aan de verbeelding over. Het lijkt erop dat we met de LG G Flex een stapje dichter bij sterkere smartphones komen. Smartphones die niet direct kapot gaan bij het minste stootje maar gewoon wat kunnen verdragen. Vooral de achterkant die zichzelf repareert is een mooie toevoeging. Misschien dat de LG G Flex 2 een dergelijke techniek toepast op de voorkant?

Meld je aan voor de LG G Flex alert en blijf op de hoogte van acties!

Tags: , , , ,