Volgende week vermoedelijk aankondiging LG G Pro 2

Volgende week zal LG waarschijnlijk de LG G Pro 2 aankondigen. Het wordt volgens geruchten de eerste LG-smartphone met een 1440p-scherm, wat een hogere resolutie heeft dan de standaard 1080p-schermen.

LG kondigt G Pro 2 waarschijnlijk volgende week aan

LG uitnodigingLG heeft een uitnodiging gestuurd naar de Zuid-Koreaanse media voor een evenement op 13 februari. De uitnodiging geeft niet heel veel prijs en zegt niet dat het om een LG G Pro 2-evenement gaat. Toch denkt ZDNet dat het wel om de LG G Pro 2 gaat. Op de uitnodiging staat daarnaast ‘Knock-knock knockin‘ on’ in combinatie met een plaatje van danspasjes. ZDNet denkt daarom dat muziek centraal zal staan bij de LG G Pro 2.

LG G Pro 2

Een foto van de vermoedelijke LG G Pro 2

Volgens geruchten heeft de LG G Pro 2 een 5,9 inch-scherm met een resolutie van 2560×1440 pixels, een 13-megapixelcamera met optische beeldstabilisatie en je hebt de mogelijkheid video’s op te nemen in een 4K-resolutie. Ook zou de G Pro 2 een luidspreker hebben die harder moet kunnen dan luidsprekers van andere smartphones, iets dat ook weer samengaat met het vermoeden dat muziek centraal staat bij de G Pro 2.

Het toestel komt waarschijnlijk eerst in Zuid-Korea uit. Over een mogelijk release in de rest van de wereld is nog niks bekend.

Bron: ZDNet


Tags: , , , , ,