LG maakt mogelijk de meest vreemde reclame ooit

De meeste smartphonereclames zijn redelijk rechttoe rechtaan en in de meeste gevallen plaatsen we ze niet op GSMacties.nl. LG heeft nu een reclame voor de LG G Flex gemaakt die je eigenlijk niet wilt zien, puur om het feit dat het voer voor nachtmerries is.

LG maakt mogelijk de meest vreemde reclame ooit

LG G Flex reclameDe Nederlandse tak van LG heeft mogelijk de meest vreemde en verontrustende smartphonereclame ooit gemaakt. We gaan er niet veel woorden aan vuil maken omdat het iets is wat je zelf moet zien, maar zet je schrap want de onderstaande LG G Flex-reclame is voer voor nachtmerries.

Deze reclame is behoorlijk verontrustend maar één ding doet LG wel goed: juist doordat het filmpje nogal vreemd is wordt het als een malle gedeeld en praat iedereen erover. Of het ook perse positief is dat dit gebeurd is een tweede.

De LG G Flex is leverbaar in Nederland! Check hier de aanbiedingen

Tags: , , , , ,