Motorola Moto X vanaf volgende week officieel in Nederland

Vanaf volgende week zal de Motorola Moto X officieel uitgebracht worden in Nederland. De adviesprijs ligt onder de 400 euro maar daarvoor krijg je wel veel telefoon terug wat hem qua prijs/kwaliteit erg scherp maakt!

Motorola Moto X komt officieel naar Nederland

In eerste instantie zou de Moto X niet naar Nederland komen maar omdat er meer vraag zou zijn dan verwacht is toch besloten het toestel uit te brengen. Eerder gebeurde hetzelfde met de Moto G, wat een redelijk populair toestel is. Dat de Moto X oorspronkelijk niet voor Nederland bedoeld is zul je overigens wel een beetje merken. Zo is het toestel niet geoptimaliseerd voor onze taal en sommige functies werken alleen als het toestel ingesteld is op Engels. Touchless Control, een functie waarbij de Moto X commando’s uit kan voeren op basis van spraak, zal bijvoorbeeld niet beschikbaar zijn in het Nederlands.

Bestel de Motorola Moto X nu al! Wil je wat goedkopers? Dan is de Motorola Moto G misschien wat voor jou!

De Motorola Moto X heeft een 4,7 inch-Amoled-scherm met een resolutie van 1280×720 pixels, er zit een dual-core 1,7GHz-processor in en er is 16GB opslag beschikbaar. Achter zit een 10-megapixelcamera en voor zit een 2-megapixelcamera. Qua kleur zal hier alleen zwart beschikbaar zijn. In de Verenigde Staten zijn er voor de achterkant 18 kleuropties beschikbaar en kun je zelf de achterkant personaliseren via Motorola.

Motorola Moto XBron: Tweakers.net


Tags: , , ,