Foto gelekt van OnePlus One-onderdelen

Er is een foto verschenen waarop delen van de OnePlus One te zijn. Zo is het scherm te zien, de binnenkant, een cameramodule en iets dat lijkt op een printplaatje met wat metalen onderdelen.

OnePlus One-onderdelen te zien

OnePlus One onderdelen@evleaks heeft een foto op Twitter gezet van de OnePlus One. Het toestel ligt nog uit elkaar maar de voorkant is wel al te zien. En doordat de voorkant nu te zien is kunnen we ook bedenken hoe het toestel er ongeveer uit gaat zien. Iemand heeft in een reactie op het bericht al gezegd: “Dus een Find 7 met een ander besturingssysteem?” We hebben het even opgezocht en het toestel van OnePlus lijkt inderdaad verdacht veel op de Oppo Find 7.

Oppo Find 7Dat de twee toestellen overeenkomsten hebben is overigens niet heel vreemd. De ceo van Oppo, Peter Lau, is de oprichter van OnePlus. Zou Lau stiekem het design van de Oppo Find 7 afgekeken hebben?

OnePlus One is een toestel om in de gaten te houden

OnePlusDe One, het eerste toestel van het nieuwe bedrijf OnePlus wordt op 23 april onthuld maar er worden nu al mondjesmaat details onthuld. Zo is het al bekend dat het toestel een 5,5 inch-scherm heeft, een 3100mAh-accu, een 2,5GHz quad-core Snapdragon 801-processor, 3GB werkgeheugen, 16GB opslag en een 13-megapixelcamera van Sony. Die specificaties plaatsen de OnePlus One naast de Xperia Z2, HTC One (M8) en de Galaxy S5 maar dan voor een prijs van minder dan 350 euro. Een van de zestien landen waar de OnePlus One uitgebracht gaat worden is Nederland.

Meld je aan voor de OnePlus One alert en je krijgt een mail zodra er acties beschikbaar zijn!

Tags: , , , , ,