LG G3 mogelijk te zien op foto’s

Er zijn foto’s gelekt waarop de vermoedelijke LG G3 te zien is. Het zou echter wel gaan om de Japanse versie van LG’s nieuwe topmodel en die heeft de naam ‘LG isai FL’.

LG isai FL is waarschijnlijk de LG G3

LG isai FL

Er zijn twee foto’s online geplaatst van de LG isai FL, wat een topmodel van LG zal zijn voor de Japanse markt. Het is echter goed mogelijk dat de LG isai FL hetzelfde toestel is als de LG G3. Vorig jaar kwam de LG G2 uit en later werd dat toestel in Japan uitgebracht met de naam LG L22 en LG isai. Het is dus niet zo gek om te denken dat de LG isai FL (ook wel de LG L24) de LG G3 is.

Wat kunnen we verwachten van de LG G3?

De LG G3 heeft mogelijk een scherm met een resolutie van 2560×1440 pixels. De grootte van het scherm zal waarschijnlijk zo rond de 5,5 inch zitten. Qua processor zou er de Snapdragon 801 in zitten, een processor die ook in de HTC One (M8), Galaxy S5 en Xperia Z2 zit. Om alles vlotjes te laten werken zal er 3GB werkgeheugen aanwezig zijn. Over kleuren is nog niks bekend maar mogelijk komt er een gouden versie aangezien daar de doos van gelekt is. Of LG gebruikt gewoon een gouden kleur voor alle G3-dozen, dat kan natuurlijk ook.

Meld je aan voor de LG G3 alert en blijf op de hoogte van acties!

De LG G3 wordt vermoedelijk in juni aangekondigd en de release zal volgen in juli. Officieel heeft LG echter nog niks over het toestel naar buiten gebracht.

Bron: Twitter, Daily Tech & The Verge


Tags: , , , , ,