Nieuwe foto’s en specificaties van LG G3 opgedoken

Er zijn nieuwe foto’s en specificaties uitgelekt van de nog niet aangekondigde LG G3. Het toestel wordt vermoedelijk op een evenement op 27/28 mei aangekondigd maar de laatste weken zijn er al diverse details uitgelekt.

LG G3 open en bloot op het internet

LG G3LG G3 achterkantOp de foto’s is te zien dat de randen om het scherm van de LG G3 erg klein zijn waardoor LG een relatief groot scherm kan gebruiken zonder dat het toestel te groot wordt. Het scherm heeft een grootte van 5,5 inch en een resolutie van 2560×1440 pixels (QHD) en die combinatie is goed een pixeldichtheid van maar liefst 534ppi. Qua grootte van het toestel zelf zou de G3 iets groter zijn dan de G2 maar wel dunner. Van de LG G3 komen er overigens twee versies: eentje met 2GB werkgeheugen en 16GB opslag en eentje met 3GB werkgeheugen en 32GB opslag. Beide versies beschikken over mogelijkheid de opslag uit te breiden met een MicroSD-kaartje.

De camera op de achterkant heeft een resolutie van 13 megapixels en beschikt over ‘OIS+’ optische beeldstabilisatie. Net als bij de LG G2 zitten de homeknop en volumeknoppen weer op de achterkant, onder de camera.

Meld je aan voor de LG G3 alert en blijf op de hoogte van acties!

Vermoedelijk wordt de LG G3 op 27/28 mei op een evenement van LG aangekondigd.

Bron: GSMArena


Tags: , , ,