Samsung Galaxy F te zien in uitgelekte foto’s

De Samsung Galaxy F is geen vreemde in het wereldje van geruchten. Dit toestel komt al regelmatig voorbij sinds er geruchten waren over de Galaxy S5. Niet gek ook aangezien de Galaxy F een soort premium-versie zou zijn van de S5.

Foto’s laten de Galaxy F zien

De Samsung Galaxy F lijkt steeds dichterbij te komen nu het toestel steeds vaker zijn gezicht laat zien. Nu zijn er twee foto’s uitgelekt van het toestel. De voorkant en achterkant zijn duidelijk te zien, al is nog niet bekend hoe betrouwbaar de foto’s zijn.

Samsung-Galaxy-F-VoorkantDe voorkant lijkt veel op de Galaxy S5 maar dan met een Galaxy F-tekst. De achterkant lijkt gemaakt van geborsteld aluminium maar het kan evengoed een plastic hoesje zijn met een geborstelde look.

Samsung-Galaxy-F-AchterkantVoor nu is het niet te zeggen of de foto’s een echte Galaxy F laten zien of dat iemand creatief is geweest met zijn Galaxy S5.

Ook persrender van de Galaxy F gelekt

Een ander gelekt plaatje laat de Galaxy F ook zien, maar dan in een soort persrender. Het plaatje zou zomaar eens echt kunnen zijn maar oogt wat ons betreft een beetje nep.

Samsung-Galaxy-F-persrenderDe Galaxy F, die eerst bekend stond als de Galaxy S5 Prime, zou het paradepaardje van Samsung moeten worden. Geruchten spraken over een gelijktijdige release met de Galaxy S5 maar het toestel is nog altijd niet officieel aangekondigd. Inmiddels zijn er alweer andere smartphones uitgebracht door andere merken met ‘premium’ specificaties. Hoe langer Samsung wacht met zijn paradepaardje, hoe minder indrukwekkend het gaat worden.

Momenteel gaan wij er van uit dat de Galaxy F niet het premium toestel is waar eerdere geruchten over spraken. Het zal eerder een soort Galaxy S5+ zijn: hetzelfde toestel, maar dan een beetje beter.

Bron: GSMarena


Tags: , , , , ,