Huawei houdt een persconferentie op 4 september

Huawei heeft aangekondigd op 4 september een persconferentie te houden. Tijdens dat evenement worden mogelijk de Huawei Ascend Mate 6 of Huawei Ascend D7 aangekondigd.

Huawei gaat mogelijk twee smartphones aankondigen op 4 september

Huawei 7Op 3 september houdt Samsung een persconferentie, mogelijk om de Galaxy Note 4 aan te kondigen. Op 9 september gaat Apple waarschijnlijk de iPhone 6 aankondigen en daartussenin, op 4 september, gaat Huawei ook een smartphone aankondigen. Het wordt dus een drukke maand!

Mogelijk gaat Huawei een smartphone aankondigen met een 6 inch-scherm en een resolutie van 2560×1440 pixels., 3GB werkgeheugen, een 13-megapixelcamera op de achterkant en een 5-megapixelcamera aan de voorkant. Er zijn echter ook geruchten dat er een tweede smartphone aangekondigd wordt op het evenement, en wel eentje met een 1080p-scherm en 2GB werkgeheugen. Mogelijk gaat het hier om de Huawei Ascend Mate 7 en/of de Huawei Ascend D7.

Overigens is het opmerkelijk dat Huawei mogelijk met een smartphones komt die voorzien is van een QHD-scherm (2560×1440 pixels). Eerder gaf de CEO van het bedrijf namelijk aan dat hij QHD-schermen onzin vindt en dat die schermen geen toegevoegde waarde hebben.

Eerdere versies van de Ascend Mate en Ascend D zijn trouwens nooit uitgekomen in Nederland, maar aangezien Huawei flink aan de weg aan het timmeren is in Europa is er een kans dat deze nieuwe toestellen wel hierheen komen.

Bron: GSM Dome


Tags: , , , ,