Samsung Galaxy Note 4 mogelijk op 3 september aangekondigd

Op 3 september zal in Berlijn Samsung UNPACKED 2014 Episode 2 plaatsvinden en de kans is zeer groot dat op dat evenement de Galaxy Note 4 aangekondigd gaat worden.

Galaxy Note 4-aankondiging op 3 september

Samsung-UNPACKED-2014-epsiode-2Dat er een nieuwe Galaxy Note aan zit te komen mag geen verrassing zijn. De voorgaande modellen waren allemaal erg populair dus een opvolger is dan een logische stap. Op 3 september gaat de Galaxy Note 4 mogelijk aangekondigd worden op een Samsung UNPACKED-evenement. Het globale evenement vindt plaats in Berlijn maar zal tegelijkertijd ook plaatsvinden in Beijing en New York.

De Samsung Galaxy Note 4 krijgt een 5,5 inch- of 5,7 inch-scherm met een resolutie van 2560×1440 pixels en de beeldschermtechnologie zal vermoedelijk Super AMOLED zijn. Verder zou er een Snapdragon 805-processor in moeten zijn. Het is een quad-core processor maar hoe snel hij zal zijn is niet bekend. Qua werkgeheugen zal er waarschijnlijk 3GB aanwezig zijn.

Het UNPACKED-evenement zal (als de geruchten kloppen) een paar dagen vóór de aankondiging van de iPhone 6 plaatsvinden. Toeval of niet, het gaat wel een strijd der titanten worden!

Meld je aan voor de Samsung Galaxy Note 4 alert en blijf of de hoogte van acties! Zodra het toestel beschikbaar is ontvang je een mailtje.

Tags: , , ,