Apple kijkt naar #BendGate

Het is nog altijd de vraag hoe groot het probleem is met de buigbaarheid van de iPhone 6 Plus maar het lijkt erop dat Apple er wel al mee bezig is. Wat Apple aan het probleem gaat doen is nog niet bekend.

Apple kijkt met veel detail naar problemen iPhone 6 Plus

Verbogen-iPhone-6-PlusDeze week is er eentje die Apple mogelijk zo snel mogelijk wil vergeten. Problemen met de iOS 8.0.1-update, problemen met verbogen telefoons en de Apple Wave-hoax (al kan Apple daar niet veel aan doen). Apple zou momenteel op de hoogte zijn van de verbogen iPhone 6 Plus-toestellen. In een chatsessie met een Apple-medewerker wordt gezegd dat getroffen personen mogelijk een vervangend toestel krijgen, maar alleen na een inspectie van het verbogen toestel.

Consument – “Dus, valt een verbogen behuizing onder normale garantie?
Apple – “Dat ligt 100 procent aan de  (Apple) Genius waar je mee spreekt in de winkel. Er is een test genaamd Visual Mechanical Inspection die het toestel moet doorstaan. Als het resultaat binnen de voorwaarden ligt dan zal de garantie het dekken. Zo niet, dan moet er betaald worden voor een vervanging.”

Daarna zei de Apple-medewerker ook nog het volgende: “Iets zei me dat ik jouw probleem in de grote chatsessie moest gooien. Wat blijkt, we kijken hiernaar met een ongelooflijk oog voor details.”

Het is nog geen officiële reactie maar een begin is gemaakt. Overigens gaan wij er niet van uit dat een officiële reactie van Apple lang op zich laten wachten en zoals we in het begin al zeiden is nog niet bekend wat de omvang van het probleem is. Veel problemen doen zich alleen maar voor onder zeer specifieke omstandigheden en als die omstandigheden er niet zijn zul je de problemen nooit ervaren. Of dat hier ook zo is? Geen flauw idee.

Bron: The Next Web

 


Tags: , , , , ,