iPhone 6 mogelijk pas goed leverbaar na november

Apple is momenteel druk bezig de iPhone 6 naar de winkels te brengen zodat iedereen die het wil zo spoedig mogelijk met de nieuwste smartphone van het bedrijf uit Cupertino rond kan lopen. Er is echter véél meer vraag dan aanbod waardoor sommigen nog even moeten wachten.

iPhone 6 mogelijk heel snel uitverkocht en daarna slecht leverbaar

iPhone-6-uitverkochtOver drie dagen komt de iPhone 6 uit in diverse landen en als je weet dat er in 24 uur tijd al 4 miljoen bestellingen geplaatst zijn dan weet je dat het een lastige klus gaat worden om iedereen met een iPhone naar huis te laten gaan. Er zal wel wat voorraad zijn maar de verwachting is dat Apple daar héél snel doorheen zal gaan.

Bronnen bekend met Apple zeggen nu dat de iPhone 6 pas goed leverbaar zal zijn na november. Dat betekent dus dat het toestel van 19 september tot en met november slecht leverbaar zal zijn. Aangezien de iPhone 6 deze maand ook naar Nederland komt zal ook Nederland getroffen worden door de tekorten. Veel klanten zullen dus even geduld moeten hebben.

Het is overigens niet bekend in hoeverre de problemen ook de iPhone 6 Plus zullen treffen. Het is bijvoorbeeld niet bekend hoeveel iPhone 6 Plus-toestellen Apple produceert en hoe vaak dat toestel besteld is ten opzichte van de iPhone 6.

Bron: BGR


Tags: , , , , , ,