Misschien twee iPhone-aankondigingen dit jaar

Eerder spraken we al over mogelijke productieproblemen met de 5,5 inch-iPhone 6 maar misschien ligt het iets anders. Apple zou het 5,5 inch-model mogelijk later uit willen brengen.

Meerdere iPhone-releases?

iPhone-6Digitimes, die het in het verleden wel eens vaker bij het rechte eind heeft gehad wat betreft gerechten, zegt dat de 5,5 inch-iPhone 6 na het 4,7 inch-model uitgebracht wordt. De reden daarvoor heeft met de lancering van de iPhone 5S en 5C te maken. Door het kleine prijsverschil tussen die twee kochten mensen massaal de iPhone 5S terwijl de iPhone 5C het een stuk slechter deed, met een behoorlijk overschot als gevolg. Om dat te voorkomen zou Apple de iPhone 6 met het 5,5 inch-scherm dus later uit willen brengen.

Ergens klinkt het wel logisch om het zo aan te pakken maar het klinkt ook erg niet-Apple. Van de andere kant: Apple brengt ieder half jaar een nieuwe iPad uit, dus waarom zou het met de iPhone ook niet zo kunnen? Maar dat zou betekenen dat er in september de 4,7 inch-iPhone 6 uitgebracht wordt en in maart/april pas het 5,5 inch-model. Maar over het wanneer kon Digitimes niks zeggen.

Meld je aan voor de iPhone 6 alert en ontvang een mail zodra je het toestel kunt bestellen!

geruchtenmeter-5Volledig functionele iPhone 6-kloon te zien in video

En dan hebben we nog een leuke video van een volledig functionele iPhone 6-kloon. Het gaat hier om de Wico i6 die we vorige week al bespraken, maar nu is het toestel in vol ornaat te zien. Het lijkt alsof het toestel draait op iOS 8 maar het is gewoon Android wat je ziet, maar dan zó verbouwd dat het iOS bijna perfect imiteert.

Voor slechts 150 tot 230 euro is deze mooie kloon van jou! Je echter ook gewoon wachten op de echte iPhone 6. Grote kans dat dat toestel een wat betere investering is dan een kloon.

Bron: Pocketnow


Tags: , , , , ,