Foto’s van details iPhone 6-achterkant opgedoken

Er zijn een aantal foto’s opgedoken van enkele details van de achterkant van de iPhone 6. Zo is het logo van dichtbij te zien en ook de cameralens is van heel dichtbij te zien. Voorheen hebben we alleen nog maar overzichtsfoto’s gezien.

Foto’s laten details van de iPhone 6-achterkant zien

De nieuwe plaatjes zijn afkomstig van Feld & Volk, een bedrijf dat aangepaste behuizingen maakt voor de iPhone en iPad. De foto’s die te zien zijn zouden de behuizing van de iPhone 6 tonen.

iPhone-6-volumeknoppenHier zie je dat de volumeknoppen een klein stukje in de behuizing verwerkt zitten. Voorheen staken de knoppen juist iets buiten de behuizing.

iPhone-6-Apple-logoDan het Apple logo dat de achterkant moet sieren. Dit kleine appeltje zou gemaakt zijn van een materiaal dat niet bekrast kan worden en mogelijk zou dit materiaal ‘vloeibaar metaal’ zijn. Dit materiaal is vaker opgedoken in Apple-geruchten maar tot nu toe zou Apple het materiaal alleen gebruiken in het pinnetje waarmee het SIM-kaart-slot geopend wordt. Apple zou het materiaal echter ook toe willen passen voor andere doeleinden.

iPhone-6-cameralensEn als laatste een foto van de cameralens op de achterkant. Het lensje steekt een klein beetje uit en het lensje is omringd door een ringetje van een soort metaal.

Wij hebben nog nooit zoveel lekken voorbij zien komen vanuit diverse bronnen die allemaal hetzelfde design van een iPhone laten zien. Voorheen waren er veel verschillende designs die lekten, of was het informatie over het design, maar met de iPhone 6 durven we met vrij veel zekerheid zeggen dat we nu weten hoe de iPhone 6 eruit komt te zien. Het enige waar we nog niks van hebben gezien is de iPhone 6 met het 5,5 inch-scherm. Dit komt mogelijk doordat deze versie later uit zal komen dan de versie met het 4,7 inch-scherm.

Meld je aan voor de iPhone 6 alert en blijf op de hoogte van acties!

De aankondiging van de iPhone 6 wordt verwacht op 9 september. Een release volgt vermoedelijk later die maand.


Tags: ,