Android L gaat mogelijk “Licorice” heten

Android L zal de nieuwe versie van Android worden maar de volledige naam is nog niet bekendgemaakt. Mogelijk is de naam nu uitgelekt en de naam zal waarschijnlijk Licorice worden.

Android L krijgt Licorice als naam

Giovanni Calbrese staat aan het hoofd van Themendous, het bedrijf dat de Android-beelden maakt voor Google (die beelden die voor op het gras staan). Calabrese laat de hele week al cryptische berichten achter over het op en neer reizen naar het hoofdkwartier van Google en over het bouwen van een nieuw kantoor voor het bedrijf. Nu is dat niet zo heel spannend maar hij heeft al een paar keer “Licorice” genoemd waardoor er sterke vermoedens bestaan dat dat de naam zal worden van Android L. Zo schreef Calabrese op zijn Google+-pagina “Ik ben nooit echt een liefhebber geweest van Licorice, maar damn! Er zijn wat geweldige smaken te vinden!” Ook schreef hij over het vliegen naar Google en dat de veiligheidsdienst op het vliegveld vroeg waarom hij zoveel dozen licorice bij zich had.

Dus hij zou zomaar kunnen dat de nieuwe versie van Android als Android Licorice door het leven zal gaan. Nu vraag je je waarschijnlijk al de hele tijd af wat licorice precies is en wij hebben het antwoord! Licorice is zouthout. In het Engels kan het echter ook verwijzen naar drop.

Eerder plaatste HTC overigens al een plaatje online met daarin mogelijke namen van Android L en een van die plaatjes was Licorice.

Bron: BGR.com


Tags: , , , , ,