Microsoft onthult volgende week hun eerste smartphone

Microsoft gaat op dinsdag 11 november zijn eerste eigen smartphone onthullen. Het zal voor het eerst zijn dat er een Lumia aangekondigd wordt die niet van Nokia afkomstig is. Het is nog niet bekend of het om een goedkoper of duurder toestel gaat.

Microsoft brengt de kracht van alledaagse mobiele technologie naar iedereen. Kom terug op 11 november om er meer over te weten te komen. #MoreLumia” Met die tekst heeft Microsoft aangekondigd dat volgende week hun eerste Lumia getoont zal worden. Microsoft heeft de aankondiging ook voorzien van een plaatje van het toestel, maar veel is er niet op te zien. Het toestel heeft een oranje kleur, een camera een de voorkant en daarmee is alles gezegd.

Microsoft-Lumia-11-novemberDe hoek van het toestel lijkt veel op de hoek van een Lumia die een tijdje terug uitlekte. Maar toch denken wij dat het niet hetzelfde toestel is. Op het gelekte toestel zit de frontcamera namelijk iets meer in de hoek. Waar het nieuwe plaatje wél mee overeenkomt is een plaatje dat Microsoft eerder al naar buiten bracht. Die twee komen exact overeen met elkaar en het enige dat anders is is de kleur. Aangezien je dan al de gehele bovenkant kunt reconstrueren is het kinderspel om de rest van het toestel ook te voorspellen. En dat is dan ook precies wat we hebben gedaan:

Microsoft-Lumia-teaser-2Misschien dat de toetsen onderop iets kleiner zijn en wat anders gepositioneerd worden maar waarschijnlijk is dit een vrij accurate voorspelling van het toestel dat op 11 november onthuld gaat worden.

Bron: Nokia Conversations


Tags: , , ,