Nexus 6 gaat in Nederland 649 euro kosten

In Nederland zal de Nexus 6 een goede 649 euro gaan kosten. Dat is fors meer dan in eerste instantie gedacht werd. Eerder werd namelijk gedacht aan adviesprijzen van rond de 550 euro.

Nexus-6-achterkantDe Nexus 6 heeft kortstondig in de Nederlandse Google Play Store gestaan met een adviesprijs van 649 euro. Het toestel is inmiddels weer verdwenen uit de winkel waardoor het lijkt alsof het toestel te snel online gezet is. Voor 649 euro heb je de 32GB-versie van de Nexus 6 en voor 699 euro krijg je de 64GB-versie. De kleuren waarin je de Nexus 6 kunt krijgen zijn blauw of wit.

Nexus-6In Amerika kost de Nexus 6 in feite hetzelfde, maar dan in dollars (649 dollar dus). Op basis daarvan werd de Nederlandse adviesprijs geschat op zo’n 550 euro, maar dat kon sowieso al niet kloppen. 649 dollar vertaalt zich naar ongeveer 525 euro, maar dan komt dan nog belasting bovenop en diverse andere toeslagen. De Nexus 6 heeft dus een vrij stevig vrijkaartje en kost een stuk meer dan vorige Nexus-modellen.

Meld je aan voor de Nexus 6 alert en blijf op de hoogte van acties

Wanneer de Nexus 6 uit moet komen in Nederland is nog niet bekend.

Bron: AndroidWorld


Tags: , , , ,