Foto’s laten BlackBerry Z20 zien

Er zijn foto’s opgedoken van de BlackBerry Z20. Het toestel moet de BlackBerry Z10 opvolgen en zou ergens in februari aangekondigd moeten worden. De release zal vrij snel na de aankondiging volgen.

De BlackBerry Z10 was het eerste toestel dat draaide op BlackBerry 10 en hoewel er wel een Blackberry Z30 verkrijgbaar is is er nooit een BlackBerry Z20 verschenen. Die BlackBerry Z20 gaat mogelijk ergens tussen februari en maart uitgebracht worden.

BlackBerry-Z20De Z20 zou een 5 inch-scherm hebben met een resolutie van 720×1280 pixels, er zit een dualcore-processor in die draait op 1,5GHz, 2GB werkgeheugen en 16GB opslag. Achterop zit een 8-megapixelcamera en voorop zit ook een camera al is niet duidelijk hoeveel megapixels die heeft. Het toestel ondersteunt 4G en er wordt gesproken over een accuduur van 19 uur.

BlackBerry zou zich met dit toestel willen richten op prijsbewuste professionals en gezien de specificaties kan dit een erg scherp geprijsd toestel worden. De aankondiging zou ergens in februari plaats moeten vinden en de release zal dan snel volgen. De BlackBerry Z20 zal verkrijgbaar zijn in het zwart en wit.

Meld je aan voor de BlackBerry Z20 alert. Je krijgt dan een mailtje zodra er acties beschikbaar zijn of wanneer het toestel leverbaar is.

BlackBerry-Z20-persfotoBron: N4BB


Tags: , , ,