Motorola brengt de Nexus 6 volgende week uit in Nederland

De Motorola Nexus 6 wordt volgende week uitgebracht in Nederland. Het toestel is al te bestellen maar is nog niet leverbaar. In eerste instantie zal alleen de 32GB-versie uitkomen en de 64GB-versie volgt enkele weken later.

Nexus-6-achterkantTech Data Mobile importeert Motorola-smartphones in Nederland en zij hebben bekendgemaakt dat de Nexus 6 volgende week uit zal komen. Dit is gedaan nadat diverse webwinkels een leverdatum online hadden gezet. Een exacte leverdatum is echter nog niet bekend. “Het hangt een beetje af van transport en logistiek, zodra wij hem binnenkrijgen sturen wij hem direct door“, aldus woordvoerder Harold de Kort.

Bij Studentmobiel staat de verwachte datum op 24 december, Belsimpel heeft een levertijd van 2 weken en Typhone verwacht de eerste levering halverwege december.

De Nexus 6 werd officieel begin november uitgebracht maar was door de populariteit lange tijd slecht leverbaar. Mogelijk is door die slechte leverbaarheid een release in diverse andere landen uitgesteld. Eerder werd echter al bekend gemaakt dat we waarschijnlijk dit jaar nog aan de slag zouden kunnen gaan met de Nexus 6.

De adviesprijs van de 32GB-versie van de Nexus 6 kost 649 euro terwijl je voor de 64GB-versie 699 euro kwijt bent.

Bekijk diverse aanbiedingen van de Nexus 6. Bestel hem vandaag nog en wie weet hem jij hem dit jaar nog in huis!

Nexus-6Bron: Tweakers


Tags: , , ,