Apple Watch gespot in het wild

De Apple Watch moet ergens in de komende maanden uit gaan komen maar het eerste slimme horloge van Apple is nu al in het wild gespot! Een man met een roze trui laat op een foto zijn nieuwe gadget zien.

Volgens diverse geruchten zou de verkoop van de Apple Watch in maart van start moeten gaan, maar blijkbaar wordt het horloge al in de praktijk getest. Mogelijk hebben een aantal hooggeplaatste Apple-medewerkers die aan de Apple Watch werken al een exemplaar om uit te testen zodat er eventueel nog foutjes opgelost kunnen worden en aanpassingen doorgevoerd kunnen worden.

Apple-Watch-armApple zou voor de Apple Watch samenwerken met andere industrieën zoals de mode-industrie, onder andere om advies in te winnen. Suzy Menkes, editor bij International Vogue, heeft nu een foto online geplaatst van de Apple Watch. Ze heeft er niet bij gezegd wie het apparaatje om heeft maar het gerucht gaat dat het wel eens ontwerper Marc Newson zou kunnen zijn. Hij werkt samen met Jony Ive en zijn team aan de Apple Watch en zou dus een prima kandidaat zijn om nu al een Apple Watch te hebben.

Eén op de vijf iPhone 6-bezitters wil een Apple Watch

BI Intelligence heeft een onderzoek uitgevoerd waaruit blijkt dat maar liefst één op de vijf iPhone 6-bezitters wel een Apple Watch zou willen hebben. 18 procent geeft aan zeker een Apple Watch te kopen, 11 procent zegt waarschijnlijk een Apple Watch te kopen en 27 procent geeft aan misschien een Apple Watch te kopen. Dat betekent dat meer dan de helft van de iPhone 6-bezitters een Apple Watch wel ziet zitten! Van de mensen die zeggen geen Apple Watch te willen kopen geeft 18 procent aan er zeker geen te kopen en 27 procent geeft aan er waarschijnlijk geen te kopen.

Een kanttekening bij dit onderzoek is dat er niet bekend is waar het onderzoek uitgevoerd is, wat de leeftijd is van de ondervraagden of hoeveel iPhone 6-bezitters en ondervraagd zijn. Met een korreltje zou nemen dus.

Apple Watch-app voor de iPhone

Apple-Watch-appUiteraard komt er een Apple Watch-app voor de iPhone en daar zijn nu wat screenshots van online verschenen. De app laat iPhone-gebruikers hun Apple Watch configureren en geeft verschillende instellingen die je aan kunt passen. Het is onder andere mogelijk de indeling van de Apple Watch aan te passen via de iPhone.

Gebruikers kunnen instellen hoe berichten doorgestuurd worden naar de Apple Watch, wat de tijdweergave is, of er notificaties doorgestuurd moeten worden, er zijn diverse opties voor toegankelijkheid en er zijn verschillende opties om het uiterlijk van de klok aan te passen. Het design van de app zou overigens nog niet helemaal klaar zijn.

Bron: Pocketnow


Tags: , , ,