Apple Watch mogelijk vanaf maart te koop

De Apple Watch komt mogelijk in maart uit. Een specifieke datum is er niet maar werknemers van Apple-winkels gaan vanaf februari getraind worden in de verkoop van de eerste slimme horloge van Apple.

Apple-Watch-stijlenVanaf de tweede week van februari wordt er massaal van start gegaan met het trainen van Apple Store-medewerkers zodat ze de Apple Watch zo goed mogelijk kunnen verkopen. Één of twee medewerkers van diverse Apple Stores zullen naar een speciaal Apple Watch-evenement gaan om daar alles te leren over het apparaatje. Vervolgens moeten deze mensen hun kennis doorgeven aan andere medewerkers van de diverse winkels.

Gebaseerd op het bovenstaande wordt er vanuit gegaan dat de Apple Watch in maart uit moet gaan komen. In welke landen het slimme horloge uit gaat komen is nog niet bekend al was er eerder wel een bericht dat het apparaat later naar Nederland zal komen, maar dat is bij de iPhone ook vaak het geval.

Eerder was er trouwens een gerucht dat Apple een nieuw soort verkoper klaar wil stomen, een verkoper met veel ervaring wat betreft het verkopen van luxueuze en modieuze producten. Dat gerucht zou kunnen slaan op hoe de Apple Watch neergezet en verkocht gaat worden.

Bron: Pocketnow


Tags: , , ,