iWatch van Apple mogelijk nog niet klaar voor massaproductie

9 september zal Apple de iPhone 6 en mogelijk ook hun eigen smartwatch aankondigen, maar of we die smartwatch dit jaar nog gaan zien is onduidelijk. Massaproductie van het apparaatje zou nog niet begonnen zijn.

iWatch nog niet klaar voor productie.

iWatch conceptMomenteel zou de iWatch nog in de engineering verification testing-fase zitten en daarna komt nog de production verification testing-fase. Daardoor lijkt het hoogstens onwaarschijnlijk dat de iWatch nog dit jaar uitgebracht gaat worden, mochten die geruchten kloppen. Ook zou Apple het design tussen de twee fases nog aan kunnen passen. Daardoor zou de iWatch die volgende week getoond wordt mogelijk niet de uiteindelijke versie zijn.

Van de iWatch hebben we tot nog toe niks gezien, maar met de iPhone 6, die eveneens volgende week aangekondigd gaat worden, hebben we misschien wel al teveel gezien. De iPhone 6 is al uit elkaar gehaald, elk detail staat al op de foto, er zijn al testen mee uitgevoerd en ga zo maar door. De iWatch is echter een compleet mysterie. Er zijn geen specificaties gelekt, geen foto’s, geen concrete details, helemaal niks. Dat versterkt ook het vermoeden dat het toestel nog niet klaar is voor productie. Een product dat nog intern getest wordt bij Apple zal veel minder snel uitlekken dan een product dat al naar derden is gestuurd in de aanloop naar massaproductie.

Bron: BGR


Tags: , , , ,