BlackBerry rolt 10.3.1-update uit

BlackBerry heeft bekendgemaakt dat de 10.3.1-update van BlackBerry 10 momenteel uitgerold wordt naar de diverse toestellen die nog op een oudere versie van BlackBerry 10 draaien.

BlackBerry-passportDe BlackBerry Classic draait al op Blackberry 10.3.1  maar de andere toestellen nog niet. Het gaat om de BlackBerry Q5, Q10, Z10, Z30, Z3 en de Passport. Het is een relatief kleine update maar brengt wel tal van verbeteringen met zich mee. Hier hebben we het in een vorig bericht al wat uitgebreider over gehad, maar in 10.3.1 zit BlackBerry Blend waarmee je je BlackBerry eenvoudig kunt syncen met een computer, BlackBerry Assistant waarmee BlackBerry de concurrentie aan gaat met Siri, Google Now en Cortana en nog tal van kleinere verbeteringen. Zo kan de kalender je BlackBerry automatisch op stil zetten tijdens een vergadering, Je kunt het batterijbesparingsprofiel aanpassen, de camera heeft nieuwe functies en met Instant Actions kun je eenvoudig je berichten sorteren vanuit de Hub.

Wanneer BlackBerry 10.3.1 klaar staat voor je telefoon krijg je een notificatie in de BlackBerry Hub. Hoe lang het duurt voordat je de update in Nederland kunt verwachten weten we niet en is in sommige gevallen deels afhankelijk van de providers.


Tags: , , , , , ,