LG kondigt de LG G4 aan; nu te bestellen!

LG heeft de G4 aangekondigd. De LG G4 pakt vooral minpunten van zijn voorganger, de LG G3 aan. Zo moet de telefoon onder andere zuiniger zijn en om die reden is niet gekozen voor de Snapdragon 810-chipset maar zit er een Snapdragon 808 in de G4.

De LG G3 was al een goede telefoon maar er was veel kritiek op de accuduur. Deze zou ondermaats zijn en dat is een van de punten die de LG G4 aanpakt. LG heeft om die reden dan ook gekozen voor de Snapdragon 808, een chipset die wat langzamer is dan de nieuwste Snapdragon 810 maar tevens ook zuiniger. Van het verschil in snelheid zal de gemiddelde gebruiker overigens niks merken. De Snapdragon 808 heeft een dual-core 1,8GHz processor aan boord en een quad-core 1,4GHz processor.

LG-G4De LG G4 heeft een IPS Quantum Display waardoor er meer en betere kleuren weergegeven kunnen worden, het constrast beter is en de helderheid hoger is. Het scherm heeft een grootte van 5,5 inch (~14cm) en een resolutie van 1440×2560 pixels. Er is 3GB werkgeheugen aanwezig en 32GB opslag (uitbreidbaar).

Achterop zit een 16-megapixelcamera met een f/1.8-lens. Hierdoor komt er meer licht binnen en door de optische beeldstabilisatie kun je beter in het donker foto’s maken en filmen. Voorop zit een 8-megapixelcamera met een lichtsterke f/2.0-lens.

Eind mei zal de LG G4 leverbaar zijn in Nederland maar je kunt de telefoon nu al bestellen. Voor de normale versie betaal je 649 euro maar er is ook een versie met een leren achterkant en daar betaal je 699 euro voor.

Vergelijk acties van de LG G4. Bestel voor 29 mei en ontvang een gratis 64GB microSD-kaartje!

LG-G4-achterkant


Tags: , , , ,