Nu leverbaar: LG Leon en Spirit, Lumia 435, Moto G 4G en Galaxy J1!

Er zijn sinds deze week meerdere telefoons leverbaar! Het gaat om de LG Leon en Spirit (normale versie en 4G-versie), de Microsoft Lumia 435, de Motorola Moto G 4G en de Samsung Galaxy J1. Genoeg keuze dus!

Het lijkt wel de week van de budgettelefoons want praktisch alle telefoons die sinds deze week leverbaar zijn, zijn goedkopere modellen waaronder twee modellen die mogelijk heel populair kunnen worden. Zo is er de spotgoedkope Lumia 435 en de erg goed uitgeruste Moto G 4G. Benieuwd naar wat de telefoons allemaal te bieden hebben? Lees dan maar snel verder!

LG Leon en LG Spirit

LG heeft vier nieuwe budgettelefoons waarvan er twee nu leverbaar zijn: de LG Leon en LG Spirit.

Leon-FrontDe LG Leon is de goedkoopste van de twee. Deze telefoon heeft een 4,5 inch-scherm met een resolutie van 480×854 pixels. Er zit een 1,2GHz quad-core processor in, 1GB werkgeheugen en 8GB opslag. Achterop zit een 8-megapixelcamera en voorop zit een 0,3-megapixelcamera. De accu heeft een capaciteit van 1900mAh en de Leon draait op Android 5.0. Van de LG Leon zijn er twee versies: eentje met 4G en eentje zonder.

Ga naar de acties van de LG Leon
De LG Leon los kopen of de LG Leon 4G los kopen

Spirit-FrontDan is er nog de LG Spirit, welke qua design veel lijkt op de LG Leon en ook de specificaties komen redelijk overeen met elkaar. Zo heeft ook deze telefoon een quad-core processor met een snelheid van 1,2GHz, 1GB werkgeheugen, 8GB opslag en achterop een 8-megapixelcamera. Het grote verschil is is het 4,7 inch-scherm met een resolutie van 720×1280 pixels. De camera aan de voorkant heeft een resolutie van 1 megapixel. De accu heeft een capaciteit van 2100mAh en ook de LG Spirit draait op Android 5.0. Net als bij de LG Leon zijn er twee versies: eentje met 4G en eentje zonder.

Ga naar de acties van de LG Spirit
De LG Spirit los kopen of de LG Spirit 4G los kopen

Microsoft Lumia 435

Lumia-435-front-thumbDe Microsoft Lumia 435 is een van de goedkoopste smartphones van het moment maar doet ondanks de zeer lage prijs qua specificaties niet onder voor de duurdere concurrentie. Zo heeft dit goedkope telefoontje een scherm van 4 inch met een resolutie van 480×800 pixels. Er zit een 1,2GHz dual-core processor (Snapdragon) in, er is 1GB werkgeheugen aanwezig en 8GB opslag. Achterop zit een 2-megapixelcamera en voorop zit een 0,3-megapixelcamera. De accu heeft een capaciteit van 1560mAh en de Lumia 435 draait op Windows Phone 8.1 maar krijgt later dit jaar ook de update naar Windows 10.

Ga naar de acties van de Microsoft Lumia 435
Ook de Microsoft Lumia 435 los kopen is mogelijk!

Motorola Moto G 4G

Moto-G-4G-2015-front-thumbDe Motorola Moto G 4G is de nieuwste versie van de Moto G, een van de populairste smartphones van Motorola. De originele Moto G combineerde goede specificaties met een scherpe prijs en de nieuwe versie doet dat uiteraard ook weer. De Moto G 4G heeft een 5 inch-scherm met een resolutie 720×1280 pixels. Er zit een Snapdragon 400 in, wat een 1,2GHz quad-core processor is. Er is 1GB werkgeheugen aanwezig en 8GB opslag. Achterop zit een 8-megapixelcamera en voorop zit een 2-megapixelcamera. De accucapaciteit bedraagt 2390mAh en hij draait op Android 5.0. Zoals de naam al doet vermoeden beschikt de Moto G 4G over 4G-ondersteuning.

Ga naar de acties van de Motorola Moto G 4G

Samsung Galaxy J1

Galaxy-J1-front-thumbDe Samsung Galaxy J1 is de goedkoopste nieuwe smartphone van Samsung en wordt gezien als de spirituele opvolger van de Samsung Galaxy Y. De schermgrootte is 4,3 inch en de resolutie van het scherm is 480×800 pixels. De processor is van Spreadtrum en dit is een 1,2GHz dual-core. Er is 512MB werkgeheugen aanwezig en 4GB opslag. Achterop zit een 5-megapixelcamera en voorop zit een 2-megapixelcamera. Er zit een 1850mAh-accu in de Galaxy J1 en de telefoon draait op Android 4.4.

Ga naar de acties van de Samsung Galaxy J1
Ook de Samsung Galaxy J1 los kopen is mogelijk!

Tags: , , , , , , , ,