T-Mobile belooft landelijke 4G-dekking in oktober

T-Mobile heeft bekendgemaakt dat er in oktober landelijke 4G-dekking zal zijn. Momenteel biedt T-Mobile voornamelijk 4G-dekking in het midden en zuiden van Nederland. Vooral het noorden en oosten moeten nog zonder doen.

T-Mobile-4G-dekking-oktoberT-Mobile heeft op zijn eigen website bekendgemaakt dat in oktober 95 procent van alle Nederlanders gebruik kunnen maken van hun 4G-netwerk. “We verbeteren continu de capaciteit en de stabiliteit van ons netwerk en vergroten het bereik. Hierdoor krijgen onze klanten op veel meer plaatsen een betere ervaring met internet en bellen. De uitrol van ons 4G-netwerk gaat beter dan oorspronkelijk gepland. Hierdoor hebben we in oktober al landelijke 4G-dekking, wat betekent dat 95% van alle inwoners in Nederland dan in een 4G-dekkingsgebied van T-Mobile woont“, aldus T-Mobile op de website.

Momenteel heb je vooral in Zuid-Holland, een gedeelte van Noord-Holland, Brabant (behalve het uiterlijke zuiden en oosten), de regio van Maastricht, Utrecht, Flevoland, het westen van Gelderland, een gedeelte van Overijssel en in de stad Groningen 4G. Binnen drie maanden zou dat gebied flink uitgebreid moeten zijn en dan zouden alleen Zeeland, een gedeelte van Limburg en een gedeelte van het noorden geen beschikking hebben over 4G van T-Mobile.

KPN en Vodafone bieden al landelijke 4G-dekking en ook Tele2 is goed op weg om hun 4G-netwerk landelijk uit te rollen. Zij lopen momenteel het meeste achter maar bieden alsnog 4G-dekking aan zo’n 70 procent van de Nederlanders.

Bron: T-Mobile


Tags: , , , ,