LG begint met het uitbrengen van de LG G4 – Update

LG is begonnen met het uitbrengen van zijn nieuwe vlaggenschip, de LG G4. Het eerste land waar de telefoon uitgebracht wordt is Hong Kong, gevolgd door Turkije, Rusland en Singapore.

Update – We hebben nieuwe informatie waaruit blijkt dat de LG G4 hoogstwaarschijnlijk op 26 mei uit zal komen in Nederland.

LG-G4-achterkantNa de eerste vier landen is Europa aan de beurt, samen met Noord-Amerika, Zuid-Azië, het Midden-Oosten, Afrika, Zuid- en Centraal-Amerika, Oekraïne en Wit-Rusland. Specifieke datums zijn helaas niet vrij gegeven waardoor het gissen blijft wanneer de LG G4 precies hier in de winkels ligt. Het enige dat LG bekendgemaakt heeft is dat de release doorgaat tot in juni. Dus ergens in de komende maand/anderhalve maand zal de LG G4 hier in de winkels liggen. Op Belsimpel.nl staat momenteel een levertijd van 3 weken en Studentmobiel verwacht de telefoon in mei (deze maand dus). Op Coolblue staat dat de leverdatum onbekend is.

In totaal wordt de LG G4 wereldwijd bij maar liefst 180 providers uitgebracht, en dan ook nog los bij een flink aantal winkels. Hoewel de LG G4 momenteel nog niet leverbaar is kun je hem wel al bestellen. Los kost hij ongeveer 650 euro, maar in combinatie met een abonnement is hij ook gratis te krijgen.

LG G4 acties vergelijken
De LG G4 los bestellen
 LG G4
Behuizing 148.9×76.1×6.3mm 155 gram
Scherm 5.5 inch IPS LCD 1440×2560 pixels
Processor Snapdragon 808 Dual-core 1.8GHz &
Quad-core 1.44GHz
Geheugen 3GB werkgeheugen 32GB opslag (uitbreidbaar)
Camera Achter 16 megapixels Voor 8 megapixels
Batterij 3000mAh 20 uur standby
434 uur bellen
OS Android 5.1 LG Optimus UX 4.0

 


Tags: , ,