LG G4 vanaf nu leverbaar!

De LG G4 is sinds vandaag leverbaar in Nederland. De nieuwe topper van LG is te verkrijgen in twee varianten: eentje met een standaard plastic achterkant en eentje met een lederen achterkant (zwart of bruin leer).

Prijzen met abonnement Prijzen los toestel

LG-G4-achterkantDe LG G4 is de opvolger van de nog steeds populaire LG G3 en heeft de nieuwste en beste hardware aan boord. De telefoon was al even te bestellen maar is nu leverbaar. De LG G4 heeft een 5,5 inch-scherm (~14cm) met een resolutie van 1440×2560 pixels. De chipset is een Snapdragon 808 en die heeft een 1,82GHz dual-core processor en een 1,44GHz quad-core processor. Het is niet de allernieuwste Snapdragon maar wel érg snel! Er is 32GB opslag aanwezig (uitbreidbaar met MicroSD) en er is 3GB werkgeheugen.

LG G4 Camera

Achterop zit een 16-megapixelcamera die voorzien is van laser autofocus (razendsnel scherpstellen) en optische beeldstabilisatie. Je kunt met die camera filmen in 3840×2160 pixels. Voorop zit een 8-megapixelcamera waarmee je kunt filmen in 1920×1080.

Meer LG G4 specs

Verder zit er een 3000mAh-accu in de LG G4 waarmee je tot 440 uur standby kunt en tot 20 uur kunt bellen. De LG G4 draait op Android 5.1 in combinatie met de Optimus UX 4.0 interface. Alle LG G4 specificaties.

Twee versies, ga jij voor leer?

LG heeft twee varianten van de G4 uitgebracht, namelijk een normale versie en eentje met een lederen achterkant. De reguliere versie kost op moment van schrijven los €649 euro, de lederen versie is €50 euro duurder. De reguliere versie is verkrijgbaar in het goud, grijs en wit. De lederen versie is verkrijgbaar in het zwart en bruin.

Waar is de LG G4 het goedkoopst?

Wil je de LG G4 kopen? Vergelijk dan alle prijzen en ontdek met welk abonnement en bij welke winkel deze nieuwe LG topper het goedkoopst is!

Prijzen met abonnement Prijzen los toestel


Tags: , , ,