LG kondigt de G4c aan

LG heeft de kleinere versie van de LG G4, de G4c, aangekondigd. Het design is hetzelfde gebleven maar de specificaties zijn wat naar beneden geschroefd. Ook is de telefoon wat kleiner en bovendien heel wat goedkoper!

LG-G4cDe LG G4c dook eerder al op in geruchten maar officieel was er nog niks bekend. Tot nu want LG heeft de budget-versie van de LG G4 officieel aangekondigd. De goedkopere versie heeft onder andere een kleiner scherm, een minder sneller processor, minder werk- en opslaggeheugen en een mindere camera.

LG G4c
Behuizing 139.7×69.8×10.2mm 136 gram
Scherm 5 inch IPS LCD 720×1280 pixels
Processor Onbekend Quad-core 1.2GHz
Geheugen 1GB werkgeheugen 8GB opslag (uitbreidbaar)
Camera Achter 8 megapixels Voor 5 megapixels
Batterij 2540mAh
OS Android 5.0 LG Optimus UX 4.0

De LG G4c heeft prima specificaties voor een midrange smartphone en de prijs van 249 euro is dan ook prima. Begin juni zal de LG G4c in Nederland uitgebracht worden.


Tags: , , ,