LG kondigt de Bello II aan

LG heeft de Bello II aangekondigd. Deze budget-smartphone is de opvolger van de Bello en heeft in tegenstelling tot die telefoon geen knoppen meer op de achterkant. Het design is verder wel redelijk gelijk gebleven met hier en daar kleine wijzigingen.

LG-Bello-II

Op het gebied van design is dus weinig veranderd maar ook qua hardware zijn er weinig veranderingen. Het schermformaat is nog steeds 5 inch en de resolutie van 480 x 854 pixels ongewijzigd. De processor is in beide toestellen een 1,3GHz quad-core, beide toestellen hebben 1GB werkgeheugen en 8GB opslag (uitbreidbaar. De camera achterop heeft in beide toestellen een resolutie van 8 megapixels én beide toestellen hebben een 2540mAh accu.

De enige grote verandering is de upgrade van de camera aan de voorkant, die is namelijk van 1 megapixel naar 5 megapixels gegaan. Ook draait de LG Bello II standaard op Android 5.0 met de LG UI 4.0.

Dat LG ervoor gekozen heeft de knoppen op de achterkant weg te halen is opmerkelijk. Alle LG-smartphones van de afgelopen tijd hadden daar knoppen zitten, maar met de LG Bello II lijkt het bedrijf terug te gaan naar traditionele knoppen op de zijkant. Wat dit betekent voor toekomstige LG-smartphones is nog niet bekend.

Volgens LG zal de Bello II uiterlijk eind september verkrijgbaar zijn in Nederland voor een nog onbekende adviesprijs. Update: LG heeft ons laten weten dat de LG Bello II niet naar Nederland  zal komen. Het toestel zal niet gevoerd worden in de Benelux.


Tags: , , ,