Samsung Galaxy S5 Neo nu te bestellen

Ineens is de Samsung Galaxy S5 Neo opgedoken. Het is een nieuwere versie van de Samsung Galaxy S5 met hier en daar wat wijzigingen. Zo zit er onder andere een betere frontcamera in.

Samsung-Galaxy-S5-Mini-front-thumbAls je de Samsung Galaxy S5 Neo en de Galaxy S5 naast elkaar legt zul je niet echt verschil zien, maar aan de binnenkant zijn wat kleine wijzigingen doorgevoerd. Zo is de Snapdragon 801-chipset vervangen door de nieuwere maar iets minder krachtige Exynos 7580-chipset. De camera aan de voorkant is daarnaast geüpgraded van 2 megapixels naar 5 megapixels. Het zou dezelfde frontcamera zijn als in de Samsung Galaxy S6. Ook is er nu ondersteuning voor 4G+.

Verder is de Galaxy S5 Neo identiek aan zijn oudere broertje: een 5,1 inch-scherm met een resolutie van 1080×1920 pixels, 2GB werkgeheugen, 16GB opslag (uitbreidbaar) en 16-megapixelcamera op de achterkant. De accu heeft een capaciteit 2800mAh.

Opvallend is dat de Samsung Galaxy S5 Neo bij Belsimpel.nl wel al te bestellen is maar nog niet officieel aangekondigd is door Samsung. De losse prijs is 429 euro, maar in combinatie met een abonnement kun je hem ook al zonder bijbetaling krijgen. Volgens Belsimpel.nl wordt de telefoon over 4 weken geleverd.

Samsung Galaxy S5 Neo acties vergelijken


Tags: , ,