Nexus-telefoon van LG en Huawei te zien op foto’s

Er zijn foto’s opgedoken van de twee nieuwe Nexus-telefoons. Huawei en LG werken beide aan een Nexus. LG maakte eerder al de Nexus 4 en Nexus 5. Huawei heeft nog nooit eerder een Nexus gemaakt.

LG Nexus 5 (2015)

Deze telefoon is een beetje verwarrend want LG maakte eerder al een Nexus 5 en zal dat nu dus weer doen. Toch is de naam redelijk logisch aangezien de telefoon een 5,2 inch-scherm zal krijgen. Wat we zien op de foto zijn een camera die een beetje uit steekt, een dubbele LED-flitser, iets dat mogelijk laserfocus is en een vingerafdrukscanner.

LG-Nexus-5-2015-achterkant

Verder zal de LG Nexus 5 (2015) zoals gezegd een 5,2 inch-scherm krijgen, stereo-speakers, een USB C-poort en het toestel wordt geleverd met Android M.

LG-Nexus-5-2015-render

Huawei Nexus 6 (2015)

Ook hier kan verwarring ontstaan want de Nexus die momenteel verkocht is, is de Nexus 6 en die is van Motorola. Ook hier wijst het cijfer hier weer op het schermformaat want dat is 5,7 inch. De behuizing is volledig van aluminium, ook hier is een dubbele LED-flits en laserfocus aanwezig, maar ook een vingerafdrukscanner.

Huawei-Nexus-6-achterkant

Voorop zit een stereo-speaker en er is ook een USB C-poort aanwezig. De Nexus 6 (2015) is de eerste Nexus van Huawei.

Huawei-Nexus-6-render


Tags: , , ,