Renders van BlackBerry-telefoon met Android verschijnen online

Er zijn twee renders online verschenen van een onaangekondigde BlackBerry-telefoon die draait op Android. De telefoon verscheen eerder al in geruchten en zou later dit jaar uit moeten komen.

BlackBerry-Venice-render

De BlackBerry Venice zal de eerste telefoon van BlackBerry worden die draait op Android. Voorheen was er nog niet veel bekend over deze telefoon maar nu zijn er twee renders online verschenen en ook de specificaties zijn uitgelekt. De BlackBerry Venice zou een 5,4 inch-scherm hebben met een resolutie van 2560×1440 pixels, er zou een 1,8GHz hexa-core processor in zitten en 3GB werkgeheugen. Achterop zou een 13-megapixelcamera zitten en voor een 5-megapixelcamera.

De Venice zou een slider-telefoon zijn en afgaande op de renders lijkt het erop dat je het scherm naar boven kunt schuiven. Ook lijken de schermranden gebogen te zijn. Momenteel zijn de Samsung Galaxy Note Edge en Galaxy S6 Edge de enige smartphones met gebogen schermranden.

BlackBerry-Venice-hub

De BlackBerry Venice komt volgens geruchten ergens in november uit. BlackBerry zelf heeft er nog niks over losgelaten maar heeft eerder wel laten weten dat een Android-telefoon tot de mogelijkheden behoort.


Tags: , , ,