iPhone 7 misschien waterdicht

De iPhone 6S is pas net een weekendje uit en je weet dat betekent: de speculatie over de iPhone 7 kan beginnen! Een van de eerste geruchten is dat de iPhone 7 mogelijk waterdicht zal zijn en een nieuw design zal hebben.

Apple heeft met de iPhone 6 een nieuw design geïntroduceerd. Naast het design was ook de materiaalkeuze anders. Vanaf de iPhone 4 werd er gebruikgemaakt van glazen achterkant en strakke randen, maar de iPhone 6 had een behuizing die volledig van aluminium was. Ook waren de randen meer afgerond. Met de iPhone 7 zou Apple het design weer willen wijzigen.

Anonieme bronnen uit China melden dat de iPhone 7 stof- en waterdicht zal zijn dankzij een speciale coating. De iPhone 6S zou ook al voorzien zijn van deze coating, maar dan meer als experiment. Ook zou de iPhone 7 een stuk steviger zijn; bijna onverwoestbaar zelfs! De bronnen melden wel dat het moeilijk zou zijn om de behuizing van de iPhone 7 te produceren en dat kan betekenen dat Apple ervoor oppert toch voor een ander soort behuizing te gaan.

Nieuw soort aluminium voor de iPhone 7

Mogelijk gaat Apple voor de iPhone 7 een nieuw soort aluminium gebruiken. Momenteel moeten er nog plastic lijnen gebruikt worden om te zorgen dat de antenne goed werkt, maar dat zou met het nieuwe soort aluminium verleden tijd zijn.

Hieronder zie je overigens een concept van de iPhone 7. Het is geen officieel concept maar gewoon iets dat gemaakt is door een liefhebber van Apple. Het is een soort combinatie tussen de oude iPhones, de iPhone 6 en iPhone 6S en een wat moderner jasje. Wij vinden het er in ieder geval erg tof uit zien!

iPhone-7-render


Tags: , , , ,