Nexus 5 en 6 krijgen Android 6 mogelijk op 5 oktober

Er is een tabel uitgelekt waaruit op te maken valt dat de LG Nexus 5 en 6 op 5 oktober de update zullen krijgen naar Andoird 6.0 Marshmallow. Het is voor het eerste dat er een datum uitgelekt is.

Android-Marshmallow

De uitgelekte tablet stond kortstondig op de website van de Canadese telecomprovider Telus en wat direct opvalt zijn de twee Nexus-smartphones, met daarachter ‘Android M’. Het lijkt er dus sterk op dat de Nexus 5 en Nexus 6 vanaf 5 oktober de update naar Android 6.0 Marshmallow kunnen verwachten.

Nexus-Android-M

Enkele dagen voordat de update uitgerold wordt houdt Google een evenement. Tijdens dit evenement zullen waarschijnlijk de nieuwe Nexus-smartphones, de LG Nexus 5X en Huawei Nexus 6P, aangekondigd worden. Ook wordt waarschijnlijk aangekondigd wanneer de update uitgerold wordt naar de oudere Nexus-smartphones.

 


Tags: , , , , ,